Woningventilatie

Ventileren is gezond

Een nieuwe woning moet geventileerd worden. Je kunt geen tijdschrift over bouwen bekijken, geen website over de bouwwereld bezoeken of je ziet het wel staan: systeem A, B, C en D. Je kunt kiezen welk systeem voor jouw woning het interessantst is.

Ventileren met Tri-Cam is gezond

Installatie zonder zorgen

Wij ontwerpen uw woningventilatiesysteem type C of type D en zorgen voor een zorgeloze installatie. U kunt van ons verwachten dat er steeds de juiste geluidsdempers geplaatst worden, dat er onderhoudsluiken op de juiste plaats staan, dat u een kwaliteitsvolle en geruisloze ventilator heeft en dat een installatie na 10 jaar nog steeds kan functioneren zoals het hoort.

Gebruik zonder zorgen

Een ventilatie-installatie van Tri-Cam kan je gemakkelijk zelf onderhouden. Elke installatie wordt met een inregelrapport en onderhoudsinstructies geleverd.

Ook voor zelfbouwers

Je bent een beetje handig en een groot aantal zaken in je bouwproject doe je zelf? We bieden je graag als optie een zelfbouwpakket op maat aan. Een halve dag werfopstart (D-systeem) of een 2-tal uren (C-systeem) met uitleg van de plannen (boorplan en legplan) zit dat ook steeds in de prijs inbegrepen.

Wij kunnen ook voor de volledige plaatsing van je ventilatiesysteem instaan. Zo kan je op 2 oren slapen dat het systeem correct geplaatst is en dat het goed zal functioneren. De deskundige uitleg door onze plaatsers is dan eveneens inbegrepen.

Meer weten?

Neem contact op met Andy Camps voor meer informatie. U kunt ook de telefoon nemen: 0496 208081. Een afspraak voor een offertebespreking kan best via mail. Stuur dan ook de plannen in PDF-formaat mee.