Offerte aanvragen

Offertebespreking
Ontwerp installatie
Goedkeuring offerte
Afspraken en plan

Een goed ventilatiesysteem begint bij een goed plan. Als het fout gaat bij het plan, dan zal het waarschijnlijk ook fout gaan bij de bouw van de installatie en dan hebben we niets gezegd over het gebruik ervan.

Wanneer je een ventilatiesysteem wilt afstemmen op jouw wensen, wanneer je een goede prijs wilt voor jouw zelfbouwpakket of wanneer je een installatie snel en correct geplaatst wilt hebben, dan zijn er 2 zeer belangrijke zaken waar je op moet letten: zorg dat je op tijd een offerte vraagt voor je systeem en zorg dat je goede afspraken maakt met de plaatser en de ontwerper.

Offertes die 1 week voor de uitvoering gevraagd worden zijn zelden de goedkoopste, zijn riskant naar fouten en op een week tijd alle afspraken maken die nodig zijn voor een correcte levering en/of plaatsing... We doen ons best, maar u zal begrijpen dat niet alles meer mogelijk is als we tegen de deadline gedrukt worden. Om u de kwaliteit te bieden die u van ons wenst, vragen we om op tijd een offerte aan te vragen. Op tijd = bij start van de ruwbouwwerken. Te laat = 7 dagen voor de chape. We staan ook klaar voor bouwers die advies willen in de ontwerpfase.

Een offerte voor een installatie wordt enkel na een bespreking van de opties en de wensen gemaakt. Hiervoor kan via e-mail een afspraak gemaakt worden. Het is zinvol om ook de plannen digitaal (PDF-formaat) mee te sturen. Bij dit persoonlijk gesprek worden de mogelijkheden van de installatie besproken. Na afloop van dit gesprek weet u hoe uw ventilatiesysteem zal uitzien. Voor uw gemak plannen we deze afspraken na 19 uur. Afspraken overdag of op andere tijdstippen zijn in overleg ook mogelijk.

Op basis van de bespreking wordt een compleet ontwerp van de installatie gemaakt. De grondplannen, maar ook de isometrische plannen voor toevoer en afvoer worden volledig digitaal uitgewerkt. Hierdoor kunnen we een zeer juiste prijsopgave maken. Het plan is na de ondertekening van de overeenkomst ook zeer snel beschikbaar.